Talas Beli 2016
Chardonnay, Sauvignon blanc, Gewurztraminer
Vino koje odlikuju mirisi banana, vanile i žutih pegavih jabuka. Bogatog ukusa, sočno i sveže sa završnim ukusom voćnog karaktera.
Talas Crveni 2016
Pinot noir, Merlot
Vino je purpurno crvene boje i srednjeg intenziteta. Na nosu dominiraju arome trešnje, maline i crvenog šumskog voća. Prisutnost Merloa ovoj kupaži daje voćnost, raskoš i kompleksnost doživljaja. Skladne kiseline, upotpunjene osvežavajućim voćnim aromama, spajaju se u lepu, prijatnu završnicu koja će oduševiti sve ljubitelje crvenih vina.
Pinot Noir 2016
Pinot Noir
Meki miris zrelog crvenog voća, višanja u čokoladi, šljive i brusnice, oplemenjen finim tonovima drveta, moka kafe, vanile i dima. Laganog tela, sočno, nežnih i mekanih tanina. U završnom ukusu dominiraju arome zrele trešnje i šljive, dopunjene notama slatkih začina.
Urban Rose 2017
Pinot Noir
Slojevit i kompleksan roze, sa mirisom koji podseća na gorku pomorandžu i krišku lubenice, a zatim kajsije, crvene ribizle i jagode, uz jasan herbalno - cvetni ton. U ustima sočno, sa finim kiselinama, dugo, sa aromama svežeg cvetnog voća, uz malo začinskih, vanilinskih nota.
Gewurtztraminer 2016
Gewurtztraminer
Finog, ukroćenog sortnog mirisa koji se u čaši razvija polako, otkrivajući slojevite arome voća, začina i cveća. Prve su zrele kruške, a zatim mirisi tropskog voća – ličija i marakuje, a odmah zatim dolaze cvetne note ružinih latica. Sočno, zaokruženo vino bogate strukture i raskošnog ukusa koji veoma dugo ostaje na nepcima noseći note tropike, dinja i zrelih mandarina.
Avangarda 2016
Sauvignon blanc
Gipki beli sovinjon, eksplozivne svežine, sa voćnim mirisima žutog grejpfruta, bele vinogradarske breskve, limuna i zelene kajsije. U pozadi se pojavljuju cvetni tonovi, plemenita mineralnost i note sveže pokošene trave. U ustima zaobljen, aromatičan, sa raskošnom kiselinom dobro integrisanom u strukturu vina i hrskavom završnicom u kojoj se prepliću note žutog voća i lista korijandera sa nežnim vanilinskim tonovima.
Merlot 2015
Merlot
Miris mešanog šumskog voća, uz dominatne note maline, crne trešnje i borovnice. Na voćni karakter nadovezuju se arome grafita, sveže kafe i slatkih začina. Na jeziku umereno puno, raskošne voćne svežine i zaobljenih, finih tanina. Duga završnica donosi arome suvih šljiva, crvenog voća i marcipana.
Enigma 2015
Sauvignon blanc/Chardonnay
Vino koje karakterišu intezivne arome kruške i breskve, uz malo nota koje podsećaju na koru limuna. Izuzetno sveže i skladno vino, duge završnice.
Chardonnay 2016
Chardonnay
Intenzivan i zreo miris manga, marakuje, zrelih nektarina, smokve i kandiranog limuna, dopunjen tonovima biskvita sa puterom, vanile i pečenih oraha. U ustima sočno, punog tela, snažnog voćnog karaktera i raskošne svežine koja nosi dugu završnicu u kojoj se prepoznaju voće, bademi, plemenito drvo i fine note mlečne karamele.
The
Probus 2016
Probus
Vino duboke, tamno crvene boje sa ljubičastim ivicima, intenzivno obojeno. Snažnog, preciznog voćnog mirisa u kome se lako prepoznaje plavo i crno voće: borovnice, kupine i sveža crna ribizla. Voćni tonovi dopunjeni su mirisima moke i kakaoa. Punog ukusa, sa obiljem voćne sočnosti i svežine. Tanini snažni i zaobljeni, savršene strukture. Na jeziku se smenjuju arome zrelog crnog duda, šumskog voća, crne čokolade i maraskino višnje. Izrazito postojanog i dugog ukusa.
Marselan Winemakers Edition 2015
Marselan
Već sam pogled na intenzivnu, tamnu, purpurno crvenu boju ovog vina nagoveštava njegovu raskoš i snagu. Intenzivno voćnog mirisa koji otkriva višnju, zrele maline, borovnice i sok od kupine. U pozadini se otvaraju cvetne note, kakao, plemenita kedrovina i slatki duvan za lulu. U ustima sveže, umereno punog tela i bogate strukture sa obiljem kvalitetnih, baršunastih tanina i karakternim kiselinama. Završni ukus donosi nove slojeve svežeg crvenog voća i začinskih nota koje se dugu prepliću na jeziku. Dostupan samo u vinariji.